Temps de cocció dels cereals bullits

Cuinar cereals bullits és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. És un dels mètodes més tradicionals i saludables, tot i que pot requerir més temps.
| Aliment | Temps de cocció |
| Amarant | 25 minuts |
| Arròs integral | 25 minuts |
| Arròs integral basmati | 25 minuts |
| Arròs salvaje | 60 minuts |
| Avena en gran | 30 minuts |
| Bulgur | 20 minuts |
| Ordi | 60 minuts |
| Espelta | 120 minuts |
| Kamut | 90 minuts |
| Mill | 20 minuts |
| Quinoa | 15 minuts |
| Fajol | 20 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels cereals. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari