Temps de cocció de la verdura al forn

Verdura al forn

Cuinar verdura al forn és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. El forn concentra els sabors i ofereix una textura única.

AlimentTemps de cocció
Patata45–60 minuts
Pastanaga30–60 minuts
Carxofa30 minuts
Espinacs35 minuts
Pèsols frescos35 minuts
Api2–3 minuts
Albergínia25–30 minuts
Moniato60–90 minuts
Carbassó30 minuts
Carbassa30 minuts
Calçots30 minuts
Ceba morada30 minuts
Ceba seca30 minuts
Pepino30 minuts
Pebrots25–30 minuts
Porro20–50 minuts
Tomàquet d'amanida15–30 minuts

⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.

Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up