Temps de cocció de la verdura al forn

Cuinar verdura al forn és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. El forn concentra els sabors i ofereix una textura única.
| Aliment | Temps de cocció |
| Patata | 45–60 minuts |
| Pastanaga | 30–60 minuts |
| Carxofa | 30 minuts |
| Espinacs | 35 minuts |
| Pèsols frescos | 35 minuts |
| Api | 2–3 minuts |
| Albergínia | 25–30 minuts |
| Moniato | 60–90 minuts |
| Carbassó | 30 minuts |
| Carbassa | 30 minuts |
| Calçots | 30 minuts |
| Ceba morada | 30 minuts |
| Ceba seca | 30 minuts |
| Pepino | 30 minuts |
| Pebrots | 25–30 minuts |
| Porro | 20–50 minuts |
| Tomàquet d'amanida | 15–30 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari