Temps de cocció del marisc bullit

Marisc bullit

Cuinar el marisc bullit és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. És un dels mètodes més tradicionals i saludables, tot i que pot requerir més temps.

AlimentTemps de cocció
Cloïsses3–4 minuts
Escopinyes3 minuts
Percebes1 minuts
Musclos3–5 minuts
Llagostins mitjans1–2 minuts
Llagostins grans2–3 minuts
Llamàntol mitjà20 minuts
Llamàntol gran25–30 minuts
Cuerpos y bocas6 minuts
Llangosta20 minuts
Bou mitjà18 minuts
Bou gran20 minuts
Nècora mitjana5–6 minuts
Nècora gran6–7 minuts
Cabra de mar (centollo mitjà15 minuts
Cabra de mar (centollo) gran18 minuts

⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.

Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels marisc. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up