Temps de cocció del marisc bullit

Cuinar el marisc bullit és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. És un dels mètodes més tradicionals i saludables, tot i que pot requerir més temps.
| Aliment | Temps de cocció |
| Cloïsses | 3–4 minuts |
| Escopinyes | 3 minuts |
| Percebes | 1 minuts |
| Musclos | 3–5 minuts |
| Llagostins mitjans | 1–2 minuts |
| Llagostins grans | 2–3 minuts |
| Llamàntol mitjà | 20 minuts |
| Llamàntol gran | 25–30 minuts |
| Cuerpos y bocas | 6 minuts |
| Llangosta | 20 minuts |
| Bou mitjà | 18 minuts |
| Bou gran | 20 minuts |
| Nècora mitjana | 5–6 minuts |
| Nècora gran | 6–7 minuts |
| Cabra de mar (centollo mitjà | 15 minuts |
| Cabra de mar (centollo) gran | 18 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels marisc. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari