Temps de cocció del peix a la graella

Cuinar el peix a la graella és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. La cocció a la graella aporta un toc diferent i molt característic.
| Aliment | Temps de cocció |
| Sardines | 4–6 minuts |
| Llobarro | 5–7 minuts |
| Dorada | 5–7 minuts |
| Sèpia | 3–5 minuts |
| Pop | 3–5 minuts |
| Calamar | 4–6 minuts |
| Bonítol | 4–6 minuts |
| Tonyina | 3–5 minuts |
| Salmonet | 4–6 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels peix. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari