Temps de cocció de la verdura al microones

Cuinar verdura al microones és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. El microones és ràpid i còmode, ideal per al dia a dia.
| Aliment | Temps de cocció |
| Patata | 10 minuts |
| Pastanaga | 7 minuts |
| Espàrrec | 4–6 minuts |
| Carxofa | 4–6 minuts |
| Bròcoli | 4 minuts |
| Carbassa | 10 minuts |
| Mongetes verdes | 7 minuts |
| Espinacs | 4 minuts |
| Coliflor | 3 minuts |
| Pèsols frescos | 7 minuts |
| Pèsols congelats | 5 minuts |
| Moniato | 10–15 minuts |
| Carbassó | 2–3 minuts |
| Carbassa | 10 minuts |
| Xampinyons | 2–3 minuts |
| Cols de Brusel·les | 4–6 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari