Temps de cocció de la verdura al vapor

Verdura al vapor

Cuinar la verdura al vapor és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. La cocció al vapor conserva millor els nutrients i el sabor natural.

AlimentTemps de cocció
Patata20–45 minuts
Pastanaga20 minuts
Espàrrec5 minuts
Carxofa20–25 minuts
Bròcoli8 minuts
Mongetes verdes15–20 minuts
Espinacs5 minuts
Bledes (fulla)5–8 minuts
Pèsols frescos20–25 minuts
Bledes (tija)5–20 minuts
Api15–20 minuts
Albergínia15–20 minuts
Moniato20–45 minuts
Carbassó15 minuts
Carbassa20 minuts
Calçots25–40 minuts
Ceba morada25–30 minuts
Ceba seca25–30 minuts
Xampinyons4–5 minuts
Col9–12 minuts
Cols de Brusel·les5–15 minuts
Fonoll25–30 minuts
Naps20 minuts
Pepino15 minuts
Porro15–20 minuts
Raves5–20 minuts
Tirabecs5 minuts
Tomàquet d'amanida10 minuts

⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.

Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up