Temps de cocció de la verdura al vapor

Cuinar la verdura al vapor és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. La cocció al vapor conserva millor els nutrients i el sabor natural.
| Aliment | Temps de cocció |
| Patata | 20–45 minuts |
| Pastanaga | 20 minuts |
| Espàrrec | 5 minuts |
| Carxofa | 20–25 minuts |
| Bròcoli | 8 minuts |
| Mongetes verdes | 15–20 minuts |
| Espinacs | 5 minuts |
| Bledes (fulla) | 5–8 minuts |
| Pèsols frescos | 20–25 minuts |
| Bledes (tija) | 5–20 minuts |
| Api | 15–20 minuts |
| Albergínia | 15–20 minuts |
| Moniato | 20–45 minuts |
| Carbassó | 15 minuts |
| Carbassa | 20 minuts |
| Calçots | 25–40 minuts |
| Ceba morada | 25–30 minuts |
| Ceba seca | 25–30 minuts |
| Xampinyons | 4–5 minuts |
| Col | 9–12 minuts |
| Cols de Brusel·les | 5–15 minuts |
| Fonoll | 25–30 minuts |
| Naps | 20 minuts |
| Pepino | 15 minuts |
| Porro | 15–20 minuts |
| Raves | 5–20 minuts |
| Tirabecs | 5 minuts |
| Tomàquet d'amanida | 10 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari