Temps de cocció de la verdura bullida

Cuinar la verdura bullida és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. És un dels mètodes més tradicionals i saludables, tot i que pot requerir més temps.
| Aliment | Temps de cocció |
| Patata | 20–35 minuts |
| Pastanaga | 10–25 minuts |
| Espàrrec | 10–25 minuts |
| Carxofa | 20–25 minuts |
| Bròcoli | 3–6 minuts |
| Carbassa | 20–25 minuts |
| Mongetes verdes | 15–20 minuts |
| Espinacs | 5–10 minuts |
| Coliflor | 8–10 minuts |
| Bledes (fulla) | 5–8 minuts |
| Pèsols frescos | 15–20 minuts |
| Pèsols congelats | 5–7 minuts |
| Bledes (tija) | 20 minuts |
| Api | 10 minuts |
| Albergínia | 5–15 minuts |
| Moniato | 20–25 minuts |
| Carbassó | 5–10 minuts |
| Carbassa | 15–25 minuts |
| Calçots | 20 minuts |
| Ceba morada | 20 minuts |
| Ceba seca | 20 minuts |
| Col | 6–10 minuts |
| Cols de Brusel·les | 8–10 minuts |
| Faves tendres | 10–15 minuts |
| Fonoll | 7–15 minuts |
| Naps | 10–25 minuts |
| Pepino | 5–10 minuts |
| Pebrots | 20 minuts |
| Porro | 10–15 minuts |
| Raves | 10–15 minuts |
| Remolatxa | 20–40 minuts |
| Tirabecs | 2–5 minuts |
| Tomàquet d'amanida | 3–8 minuts |
⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.
Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.
Go up

Deixa un comentari