Temps de cocció de la verdura bullida

Verdura bullida

Cuinar la verdura bullida és una manera pràctica i saborosa de preparar aquest tipus d'aliment. És un dels mètodes més tradicionals i saludables, tot i que pot requerir més temps.

AlimentTemps de cocció
Patata20–35 minuts
Pastanaga10–25 minuts
Espàrrec10–25 minuts
Carxofa20–25 minuts
Bròcoli3–6 minuts
Carbassa20–25 minuts
Mongetes verdes15–20 minuts
Espinacs5–10 minuts
Coliflor8–10 minuts
Bledes (fulla)5–8 minuts
Pèsols frescos15–20 minuts
Pèsols congelats5–7 minuts
Bledes (tija)20 minuts
Api10 minuts
Albergínia5–15 minuts
Moniato20–25 minuts
Carbassó5–10 minuts
Carbassa15–25 minuts
Calçots20 minuts
Ceba morada20 minuts
Ceba seca20 minuts
Col6–10 minuts
Cols de Brusel·les8–10 minuts
Faves tendres10–15 minuts
Fonoll7–15 minuts
Naps10–25 minuts
Pepino5–10 minuts
Pebrots20 minuts
Porro10–15 minuts
Raves10–15 minuts
Remolatxa20–40 minuts
Tirabecs2–5 minuts
Tomàquet d'amanida3–8 minuts

⏱️ Nota: Els temps de cocció són orientatius i poden variar segons la mida de l'aliment, la potència i el tipus de cocció.

Aquest mètode de cocció és ideal per gaudir de tot el sabor i la textura dels verdura. Pots consultar també la nostra calculadora de temps de cocció per més detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up